0 0
Read Time:1 Minute, 52 Second

Zeren Software, companie de top în IT&C din România, este încântată să anunțe colaborarea sa cu Bucharest Best Comedy Film Festival, un eveniment internațional ce onorează arta filmului de comedie.

EXPERTIZĂ ȘI ADAPTABILITATE

Cu o experiență vasta în domeniul IT, Zeren Software se concentrează pe furnizarea de soluții custom și eficiente care ajută companiile să se adapteze și să prospere în mediul digital.

Zeren Software are o tradiție îndelungată de a susține evenimente culturale care îmbogățesc patrimoniul românesc și contribuie pozitiv la dezvoltarea societății. Această colaborare cu Bucharest Best Comedy Film Festival subliniază angajamentul nostru în această direcție.

SINERGIA DINTRE TEHNOLOGIE ȘI CULTURĂ

Colaborarea dintre Zeren Software și Bucharest Best Comedy Film Festival reprezintă o simbioză perfectă de valori și aspirații comune. Festivalul, cunoscut pentru diversitatea și calitatea filmelor de comedie, se aliniază impecabil cu soluțiile inteligente ale Zeren Software la provocările complexe din domeniul IT. După cum ambele entități sunt de acord, „A simplifica lucrurile este adesea incredibil de complex.”

Catalina Robu, Marketing Manager Zeren Software, declară: „Colaborarea noastră cu Bucharest Best Comedy Film Festival reflectă angajamentul nostru de a contribui la experiențe culturale îmbogățite. Nu este o oportunitate de a demonstra capabilitățile noastre tehnologice, ci un mod de a aduce un plus de valoare comunității.”

Detalii Eveniment

Unde și când puteți participa?

 1. Parcul Drumul Taberei – AMO Lounge
 2. Filmele încep la ora 20:00, pe toată durata festivalului.
 3. Ecran LED de 6×3 m.
 4. Intrarea este liberă.
 •  Biblioteca Națională
 • EXPO COMEDY: Sâmbătă, 21 octombrie, de la ora 17:00.
 • Masterclass pe tehnica filmului de comedie: Joi, 26 octombrie, de la ora 16:00.
 • Concerte de muzică clasică: Pe 23, 24 și 27 octombrie, începând cu ora 17:30.
 • Cinemaraton și Prima Comedy
 • Peste 30 de emisiuni dedicate festivalului.

Ce filme să nu ratați?

 • Coco Ferme (2023, Canada): O afacere cu ouă bio.
 • A Stasi Comedy (2022, Germania): Haz de necazuri din trecut.
 • Toilet (2022, Italia): O situație neprevăzută și hilară.

SOLUȚII TEHNICE PENTRU PROVOCĂRI REALE

Zeren Software oferă o gamă diversă de servicii, de la consultanță digitală, dezvoltare de software, la recrutare în tehnologie si mai mult decât atât. Expertiza noastră este orientată spre furnizarea de soluții concrete pentru provocările cu care se confruntă companiile în era digitală.

Source

Comunicat de presa

Advertorial

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
comunicat