0 0
Read Time:2 Minute, 32 Second

Poate fi dificil sa stiti ce sa prioritizati cand cautati la un partener. Sfaturi nesolicitate din partea familiei si a prietenilor nostri pot face acest lucru si mai complicat pentru ca toata lumea acorda atentie la mai multe lucruri diferite. Este important sa gasiti un partener care sa vi se potriveasca. Este usor sa fii atras de modul in care cineva arata, nivelul lor de succes sau alte lucruri de genul acesta. Aceste lucruri pot fi importante pentru dvs., dar alegerea unui partener ar putea implica sa privesti putin mai adanc.

Cunoasterea de sine si constientizarea relatiilor ne poate ajuta sa alegem un partener care se aliniaza cu cine suntem si ce avem nevoie. Desi nu sunt intotdeauna usor de identificat, urmatoarele calitati sunt foarte importante:

Incredere si siguranta

Un partener de pe site-uri de matrimoniale constanta in care putem avea incredere si sa ne simtim in siguranta (fizic, emotional, spiritual) este esential pentru o relatie sanatoasa. Un partener ale carui actiuni se potrivesc cu cuvintele lor, ne trateaza cu respect si bunatate, ne va ajuta sa construim incredere si un sentiment de siguranta in relatie.

Comunicare si onestitate

Este dificil sa ai o relatie profunda fara comunicare. Daca cineva este dispus sa comunice (chiar imperfect), inseamna ca vor sa se conecteze. Daca intalniti pe cineva care va fi sincer despre sentimentele, gandurile, credintele si nevoile lor, acesta va poate ajuta sa va asigurati nu numai ca ati inteles persoana, ci si ca onorati cine sunt.

Cunoasterea de sine si autenticitatea

Un partener care se cunoaste pe sine sine va fi mai constient de modul in care trebuie sa arate o relatie de cuplu. Va stii cu exactitate ce anume isi doreste intr-o relatie, si astfel va face cele mai potrivite alegeri.

Angajament

Gasirea unui partener care intentioneaza cu privire la propria lor dezvoltare de sine este de nepretuit. Este important sa fii cu un partener care intelege ca relatiile necesita sentimente si munca si este dispus sa ofere timp si efort.

Compasiune si acceptare

Este minunat sa fii cu cineva care se va apropia de umanitatea si deficientele noastre cu compasiune si acceptare – si sa ne incurajeze sa facem acelasi lucru.

Confortabil cu limitele

Limitele asigura ca nevoile noastre sunt indeplinite, autonomia este protejata si relatia poate prospera. Gasirea unui partener care este confortabil cu stabilirea si respectarea limitelor este esentiala.

Are aceleasi obiective

Pentru o relatie functionala, ambii indivizi trebuie sa inteleaga, sa impartaseasca si sa se indrepte spre un scop reciproc. Atunci cand indivizii implicati nu se straduiesc spre acelasi scop, poate crea confuzie, nemultumire si un sentiment potential de tradare. Este important sa va amintiti ca nimeni nu poate incorpora toate aceste calitati in intregime – si nici nu trebuie. Nimeni nu este perfect.

Cautand pe cineva care se straduieste cu adevarat sa imbratiseze aceste calitati, asigura ca vom stabili asteptari realiste. Fiecare partener va avea defecte si deficiente si depinde de noi sa evaluam daca aceste calitati sunt ceva ce putem accepta si tolera in momente de tensiune sau dezamagire.

Source

Comunicat de presa

Advertorial

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
comunicat