0 0
Read Time:1 Minute, 44 Second

Sistemele bazate pe clasica tehnologie de iluminat isi pierd din popularitate in detrimetrul noilor corpuri de iluminat cum sunt si aceste tuburi led. Treptat, lumea moderna a inlocuit lampile incandescente sau sistemele de tipul celor fluorescente compacte cu sistemele bazate pe tehnologia Led, intrucat ofera mult mai multe proprietati si functii unice.

Tu ai incercat gama de tuburi led de la Electric-Concept?

tuburi led

Oamenii care isi pregatesc renovarea apartamentului sau a casei aleg sa foloseasca tehnologia pe care o au si aceste tuburi led deoarece consuma cu pana la 50% mai putina energie decat niste corpuri simple de iluminat. Durata de viata este de pana la zece ori mai mare in comparatie cu durata de functionare a unor simple sisteme de iluminat. In plus, acestea pot functiona foarte bine si fara a le inlocui periodic, intrucat nu se ard usor, pot lumina ore in sir iar consumul de energie va ramane in continuare unul redus.

De asmenea, sa nu uitam nici faptul ca toate produsele care fac parte din aceasta categorie, inclusiv aceste tuburi led, sunt prietenoase cu mediul, fiind confectionate din materiale reciclabile si nici nu contin substante toxice, ceea ce inseamna ca nu mai reprezinta un risc nici pentru copii. In plus, preturile disponibile pentru astfel de produse nu sunt foarte mari avand in vedere raportul dintre calitate – pret ideal pe care il ofera.

Top 3 avantaje principale pe care le ofera aceasta gama de produse pentru iluminat

In comparatie cu sistemele clasice pentru iluminat, gama de tuburi led sunt mai ieftine, durabile si economice. Lampile din neon vechi pot cu inlocuite foarte usor cu varianta moderna a acestora, iar avantajele nu vor ezita sa nu apara. Printre cele mai renumite avantaje oferite de acestea se regasesc cele de natura financiara, intrucat te vor ajuta sa economisesti cu pana la 50%.

Daca esti in cautarea unor produse prin intermediul caruia sa economisesti bani la facura de energie, atunci echipa Electric-Concept are solutia potrivita pentru tine! Alege si tu tehnologia moderna Led pentru un consum redus si un iluminat mult mai eficient!

Source

Comunicat de presa

Advertorial

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
comunicat